kampeerboerderij de blikken groede
 

  

kamperenOmgeving Kampeerboerderij "De Blikken"

De camping is rustig gelegen in de polder ongeveer 1 km van het pittoreske dorpje Groede. Een landelijk dorpje met het mooiste historische hart van West Zeeuwsch-Vlaanderen. Als u Groede bezoekt mag u zeker het museumstraatje Het Vlaemsche Erfgoed niet voorbij lopen.

Op 3 km van de camping is het Natuurgebied De Blikken.
De Blikken is een 45 ha. nat natuurgebied en vanuit de vogelkijkhut kan je heel het gebied overzien.
Vanaf de Ringdijk loop je tussen grondwallen en meidoornhagen onbespied naar de hut.

Onze camping ligt op 4 km van het strand. Langs heel de kust, van Breskens tot voorbij Cadzand, kan er gezwommen worden. Cadzand is een mooie badplaats en vooral bekend om zijn haaientanden. Die zijn daar zomaar langs het strand te vinden.. Niet ver van Cadzand bevindt zich het natuurgebied 'Het Zwin'.

Op nog geen 7 km, aan de monding van de Westerschelde ligt het vissersdorp Breskens. U kunt er een visje proeven, een bezoekje brengen aan het geheel gerenoveerde winkelcentrum, het visserijmuseum of een strandwandeling maken.

Ook andere plaatsen in de omgeving zijn een bezoekje waard:
IJzendijke (museum en stadswallen), Retranchement, Sint Anna ter Muiden, Aardenburg, Oostburg (centrum van West-Zeeuws-Vlaanderen) en niet te vergeten Sluis met zijn vele winkels, terrasjes, het Belfort, de historische wallen, enz....

Vanaf Breskens kunt u met het fiets- voetveer naar Vlissingen toe.

Belgiƫ is slechts een half uurtje met de auto. Een uitstapje naar de bekende badplaats Knokke of het prachtige Brugge of Gent is dan ook altijd de moeite waard.

 
  Kampeerboerderij "De Blikken"   Barendijk 3   4503 GT   Groede   Tel. 0117-371365   E-mail: info@deblikken.nl MJ-Webdesign / startpagina-zeeland